Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tot mai multe cereri pentru adopție
11.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 287

Situație îmbucurătoare la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt. În primul trimestru al anului, numărul familiilor care solicită adopția unui copil a crescut. Nouă familii au primit atestatul pentru adopție și alte zece sunt în curs de atestare. Până să aibă un nou membru în familia lor, oltenii pot aștepta chiar și un an.


 Tot mai multe familii oltene care nu reușesc să devină părinți pe cale naturală sau doresc să-și mărească familia apelează la Biroul de Adopții din cadrul DGASPC Olt. O dovedesc datele statistice înregistrate în primele trei luni ale acestui an. Și de această dată, cei mai căutați au fost copiii cu vârste cuprinse între zero și trei ani.
Familiile care doresc să adopte un copil trebuie să depună documentația la DGASPC Olt, iar în termen de 90 de zile specialiștii Biroului de Adopții eliberează atestatul de adopții, care este valabil doi ani.
Anul trecut, 41 de micuți au avut șansa să afle ce înseamnă dragostea din sânul unei familii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018