Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tot mai multe cereri pentru adopție
11.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 259

Situație îmbucurătoare la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt. În primul trimestru al anului, numărul familiilor care solicită adopția unui copil a crescut. Nouă familii au primit atestatul pentru adopție și alte zece sunt în curs de atestare. Până să aibă un nou membru în familia lor, oltenii pot aștepta chiar și un an.


 Tot mai multe familii oltene care nu reușesc să devină părinți pe cale naturală sau doresc să-și mărească familia apelează la Biroul de Adopții din cadrul DGASPC Olt. O dovedesc datele statistice înregistrate în primele trei luni ale acestui an. Și de această dată, cei mai căutați au fost copiii cu vârste cuprinse între zero și trei ani.
Familiile care doresc să adopte un copil trebuie să depună documentația la DGASPC Olt, iar în termen de 90 de zile specialiștii Biroului de Adopții eliberează atestatul de adopții, care este valabil doi ani.
Anul trecut, 41 de micuți au avut șansa să afle ce înseamnă dragostea din sânul unei familii.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018