Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Hora Țărănească” la Bărăști, după Paște
11.04.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 604

A fost petrecere mare în comuna Bărăști, luni, în a doua zi de Paște. Ca în fiecare an, primăria a organizat „Hora țărănească”, o petrecere devenită tradiție de peste 22 de ani. Pe scenă au urcat mai mulți interpreți de muzică ușoară și populară, dar au avut loc și momente artistice pentru copii. Au fost premiați cel mai vârstnic locuitor, un bărbat care a împlinit vârsta de 100 de ani, dar și cel mai tânăr, o fetiță de doar două luni.


 Cu mic cu mare, locuitorii comunei Bărăști au petrecut, luni, după Paște, în centrul comunei. În fiecare an, primăria organizează un spectacol cu muzică pe toate gusturile și surprize pentru copii. Cei mici au dat startul petrecerii, cu o serie de momente artistice, iar distracția a continuat până seara târziu.
Un bătrân de 100 de ani și un copil de două luni au fost premiați de autoritățile locale.
La cei 100 de ani, nea Ilie ne spune că nu a dus lipsă de nimic și nu a făcut niciodată excese.
Printre invitați s-au aflat și reprezentanții Consiliului Județean Olt, care au vrut să fie alături de locuitorii comuni Bărăști, în această zi importantă pentru ei.
Micii au sfârâit pe grătar, iar oamenii s-au prins în horă și au petrecut până seara târziu.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018