Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultimele tichete sociale de Paște
10.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 360

Tichetele sociale pentru masa de Paște au ajuns la majoritatea beneficiarilor din Slatina. În numai trei zile, poștașii au ajuns cu plicurile cu bonuri valorice la ușile tuturor celor înscriși pe listele Direcției de Protecție și Asistență Socială. Cei care nu au fost găsiți acasă își pot ridica tichetele de la sediile oficiilor poștale de care aparțin, în următoarele zece zile.


 Peste 7.000 de slătineni, pensionari cu venituri mici și persoane cu handicap grav sau accentuat au primit un mic ajutor din partea municipalității. Este vorba despre tichetele sociale în valoare de 100 de lei, distribuite în săptămâna dinaintea Paștelui, prin intermediul Direcției de Protecție și Asistență Socială. Câteva sute de persoane trebuie să meargă însă la Poștă să își ridice bonurile.
Plicul cu tichete poate fi ridicat de la Poștă în următoarele zece zile de la primirea avizului. Apoi, bonurile se vor întoarce la sediul Direcției de Protecție și Asistență Socială, din strada Frații Buzești.
Anul acesta, numărul beneficiarilor de tichete sociale a crescut de la 5.600 de persoane, câte au fost înregistrate de Crăciun, la peste 7.000 de beneficiari acum, de Paște. Asta după ce municipalitatea a decis majorarea plafonului de venituri de la 1.000 la 1.200 lei de persoană.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018