Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ultimele tichete sociale de Paște
10.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 362

Tichetele sociale pentru masa de Paște au ajuns la majoritatea beneficiarilor din Slatina. În numai trei zile, poștașii au ajuns cu plicurile cu bonuri valorice la ușile tuturor celor înscriși pe listele Direcției de Protecție și Asistență Socială. Cei care nu au fost găsiți acasă își pot ridica tichetele de la sediile oficiilor poștale de care aparțin, în următoarele zece zile.


 Peste 7.000 de slătineni, pensionari cu venituri mici și persoane cu handicap grav sau accentuat au primit un mic ajutor din partea municipalității. Este vorba despre tichetele sociale în valoare de 100 de lei, distribuite în săptămâna dinaintea Paștelui, prin intermediul Direcției de Protecție și Asistență Socială. Câteva sute de persoane trebuie să meargă însă la Poștă să își ridice bonurile.
Plicul cu tichete poate fi ridicat de la Poștă în următoarele zece zile de la primirea avizului. Apoi, bonurile se vor întoarce la sediul Direcției de Protecție și Asistență Socială, din strada Frații Buzești.
Anul acesta, numărul beneficiarilor de tichete sociale a crescut de la 5.600 de persoane, câte au fost înregistrate de Crăciun, la peste 7.000 de beneficiari acum, de Paște. Asta după ce municipalitatea a decis majorarea plafonului de venituri de la 1.000 la 1.200 lei de persoană.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018