Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: A început distribuirea tichetelor sociale
03.04.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 437

Tichetele sociale de Paște au plecat către beneficiari, anunță Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina. Astăzi, mâine și joi, poștașii bat la ușa celor care trebuie să primească bonurile valorice. Sunt pe listă peste 7.000 de persoane din Slatina, din rândul pensionarilor cu venituri mici și al persoanelor cu handicap


Masa de Paște va fi ceva mai bogată, pentru slătinenii aflați în dificultate, care au solicitat tichete sociale. De astăzi, angajații Poștei au început distribuirea bonurilor valorice de 100 de lei.
Tichetele sociale ar trebui să ajungă la ușa fiecărui beneficiar până joi. În situațiile în care persoanele vizate nu vor fi găsite la domiciliu, ei se vor prezenta ulterior la Poștă, să ia plicul cu bonuri.
Tichetele sociale vor putea fi folosite atât pentru achiziționarea de alimente, cât și pentru medicamente sau obiecte de îmbrăcăminte. În plicul cu bonuri, fiecare beneficiar va găsi lista cu magazinele în care vor putea fi folosite bonurile valorice.
 

tichete sociale paste distribuire
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019