Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atenție unde aruncați deșeurile din construcții!
13.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 430

Peste 100 de amenzi au fost aplicate de polițiștii locali din Slatina, în ultima săptămână. Cele mai multe au fost date șoferilor în trafic, dar au fost aplicate sancțiuni și pentru scandal și consum de alcool pe stradă. În perioada următoare, polițiștii vor monitoriza zonele în care sunt aruncate materiale de construcții, iar cei care vor fi prinși riscă amenzi de până la 900 de lei.


 Polițiștii locali sunt pe urmele șoferilor indisciplinați în trafic. Zeci de conducători auto au fost amendați pentru parcare și staționare neregulamentară, dar și pentru circulația pe sens interzis.
În zilele de 1 și 8 Martie, mai multe persoane au fost sancționate pentru scandal și consum de băuturi alcoolice pe stradă. Acțiunile Poliției Locale vor viza în perioada următoare modul în care sunt aruncate deșeurile provenite din construcții.
Amenzile pentru depozitarea deșeurilor sunt cuprinse între 400 și 900 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018