Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atenție unde aruncați deșeurile din construcții!
13.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 428

Peste 100 de amenzi au fost aplicate de polițiștii locali din Slatina, în ultima săptămână. Cele mai multe au fost date șoferilor în trafic, dar au fost aplicate sancțiuni și pentru scandal și consum de alcool pe stradă. În perioada următoare, polițiștii vor monitoriza zonele în care sunt aruncate materiale de construcții, iar cei care vor fi prinși riscă amenzi de până la 900 de lei.


 Polițiștii locali sunt pe urmele șoferilor indisciplinați în trafic. Zeci de conducători auto au fost amendați pentru parcare și staționare neregulamentară, dar și pentru circulația pe sens interzis.
În zilele de 1 și 8 Martie, mai multe persoane au fost sancționate pentru scandal și consum de băuturi alcoolice pe stradă. Acțiunile Poliției Locale vor viza în perioada următoare modul în care sunt aruncate deșeurile provenite din construcții.
Amenzile pentru depozitarea deșeurilor sunt cuprinse între 400 și 900 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018