Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atenție unde aruncați deșeurile din construcții!
13.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 436

Peste 100 de amenzi au fost aplicate de polițiștii locali din Slatina, în ultima săptămână. Cele mai multe au fost date șoferilor în trafic, dar au fost aplicate sancțiuni și pentru scandal și consum de alcool pe stradă. În perioada următoare, polițiștii vor monitoriza zonele în care sunt aruncate materiale de construcții, iar cei care vor fi prinși riscă amenzi de până la 900 de lei.


 Polițiștii locali sunt pe urmele șoferilor indisciplinați în trafic. Zeci de conducători auto au fost amendați pentru parcare și staționare neregulamentară, dar și pentru circulația pe sens interzis.
În zilele de 1 și 8 Martie, mai multe persoane au fost sancționate pentru scandal și consum de băuturi alcoolice pe stradă. Acțiunile Poliției Locale vor viza în perioada următoare modul în care sunt aruncate deșeurile provenite din construcții.
Amenzile pentru depozitarea deșeurilor sunt cuprinse între 400 și 900 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018