Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Mărțișorul ecologic” a atras sute de copii
13.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 132

Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina a organizat, ieri după-amiază, vernisajul expoziției-concurs „Mărțișorul ecologic”, ajuns la ediția a IV-a. 500 de lucrări, toate realizate din materiale reciclabile, au fost trimise la Slatina, din 29 de județele ale țării, pentru această competiție. Marele premiu a fost câștigat de un mărțișor tricolor, realizat de copiii din Botoșani.


 Cercul de Floricultură al palatului Copiilor din Slatina a organizat și în această primăvară concursul „Mărțișorul ecologic”. Copiii au fost provocați să confecționeze mărțișoare sau colaje care simbolizează primăvara, iar juriul le-a ales pe cele mai interesante. Cei mici au mărturisit că au deprins rapid tainele realizării unor mărțișoare din materiale reciclabile, originale.
Organizatorii au mărturisit că „Mărțișorul ecologic” atrage din ce în ce mai mulți copii, anul acesta fiind înregistrat un număr record de lucrări, trimise din toate colțurile țării.
Premiile au fost acordate de un juriu format din cadre didactice și inspectori școlari de specialitate, lucrările fiind ierarhizate și în funcție de vârsta participanților.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018