Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Mărțișorul ecologic” a atras sute de copii
13.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 148

Palatul Copiilor „Adrian Băran” Slatina a organizat, ieri după-amiază, vernisajul expoziției-concurs „Mărțișorul ecologic”, ajuns la ediția a IV-a. 500 de lucrări, toate realizate din materiale reciclabile, au fost trimise la Slatina, din 29 de județele ale țării, pentru această competiție. Marele premiu a fost câștigat de un mărțișor tricolor, realizat de copiii din Botoșani.


 Cercul de Floricultură al palatului Copiilor din Slatina a organizat și în această primăvară concursul „Mărțișorul ecologic”. Copiii au fost provocați să confecționeze mărțișoare sau colaje care simbolizează primăvara, iar juriul le-a ales pe cele mai interesante. Cei mici au mărturisit că au deprins rapid tainele realizării unor mărțișoare din materiale reciclabile, originale.
Organizatorii au mărturisit că „Mărțișorul ecologic” atrage din ce în ce mai mulți copii, anul acesta fiind înregistrat un număr record de lucrări, trimise din toate colțurile țării.
Premiile au fost acordate de un juriu format din cadre didactice și inspectori școlari de specialitate, lucrările fiind ierarhizate și în funcție de vârsta participanților.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018