Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pompieri olteni, salvatori în Teleorman
12.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 431

Doi pompieri de la Detașamentul Slatina au desfășurat misiuni de salvare, timp de două zile, în localitatea Peretu din județul Teleorman, în zonele afectate de inundații.


 Cei doi pompieri au intervenit cu un autocamion și o motopompă de mare capacitate, în sprijinul cetățenilor ale căror gospodării au fost inundate. Alături de pompierii din Teleorman, salvatorii olteni au scos apa din gospodării, au salvat oameni și animale. Județul Olt nu a fost afectat de inundații, însă au fost înregistrate creșterile ale debitelor pe toate cursurile de apă, iar în unele localități a fost depășită cota de atenție.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018