Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pompieri olteni, salvatori în Teleorman
12.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 422

Doi pompieri de la Detașamentul Slatina au desfășurat misiuni de salvare, timp de două zile, în localitatea Peretu din județul Teleorman, în zonele afectate de inundații.


 Cei doi pompieri au intervenit cu un autocamion și o motopompă de mare capacitate, în sprijinul cetățenilor ale căror gospodării au fost inundate. Alături de pompierii din Teleorman, salvatorii olteni au scos apa din gospodării, au salvat oameni și animale. Județul Olt nu a fost afectat de inundații, însă au fost înregistrate creșterile ale debitelor pe toate cursurile de apă, iar în unele localități a fost depășită cota de atenție.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018