Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Tinerii de la Interact împart zâmbete
09.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 360

Ieri, bunicuțele și angajatele de la Căminul de Bătrâni din Slatina au avut parte de o surpriză. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, tinerii din Clubul Interact, sub patronajul Rotary, au dorit să le facă ziua mai frumoasă. Le-au oferit flori, zâmbete, îmbrățișări și un sincer „La mulți ani!”.


 Sunt departe de sânul familiei. Au diverse activități pentru a-și petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut. Vorbim despre doamnele de la Complexul de Servicii Persoane Adulte Slatina. Ieri după-amiază, în timp ce se aflau în camerele lor, au primit o vizită neașteptată. Au fost tinerii din Clubul Interact. Ei au dorit să aducă un zâmbet pe chipul doamnelor de ziua lor.
O surpriză plăcută, la care nici nu sperau, au mărturisit aceste femei.
Reprezentanții complexului au mulțumit tinerilor pentru acest gest.
Din 2015, de când a luat ființă, Clubul Interact Slatina a desfășurat mai multe acțiuni de voluntariat, venind în sprijinul comunității locale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018