Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tinerii de la Interact împart zâmbete
09.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 401

Ieri, bunicuțele și angajatele de la Căminul de Bătrâni din Slatina au avut parte de o surpriză. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, tinerii din Clubul Interact, sub patronajul Rotary, au dorit să le facă ziua mai frumoasă. Le-au oferit flori, zâmbete, îmbrățișări și un sincer „La mulți ani!”.


 Sunt departe de sânul familiei. Au diverse activități pentru a-și petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut. Vorbim despre doamnele de la Complexul de Servicii Persoane Adulte Slatina. Ieri după-amiază, în timp ce se aflau în camerele lor, au primit o vizită neașteptată. Au fost tinerii din Clubul Interact. Ei au dorit să aducă un zâmbet pe chipul doamnelor de ziua lor.
O surpriză plăcută, la care nici nu sperau, au mărturisit aceste femei.
Reprezentanții complexului au mulțumit tinerilor pentru acest gest.
Din 2015, de când a luat ființă, Clubul Interact Slatina a desfășurat mai multe acțiuni de voluntariat, venind în sprijinul comunității locale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018