Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tinerii de la Interact împart zâmbete
09.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 415

Ieri, bunicuțele și angajatele de la Căminul de Bătrâni din Slatina au avut parte de o surpriză. Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, tinerii din Clubul Interact, sub patronajul Rotary, au dorit să le facă ziua mai frumoasă. Le-au oferit flori, zâmbete, îmbrățișări și un sincer „La mulți ani!”.


 Sunt departe de sânul familiei. Au diverse activități pentru a-și petrece timpul liber într-un mod cât mai plăcut. Vorbim despre doamnele de la Complexul de Servicii Persoane Adulte Slatina. Ieri după-amiază, în timp ce se aflau în camerele lor, au primit o vizită neașteptată. Au fost tinerii din Clubul Interact. Ei au dorit să aducă un zâmbet pe chipul doamnelor de ziua lor.
O surpriză plăcută, la care nici nu sperau, au mărturisit aceste femei.
Reprezentanții complexului au mulțumit tinerilor pentru acest gest.
Din 2015, de când a luat ființă, Clubul Interact Slatina a desfășurat mai multe acțiuni de voluntariat, venind în sprijinul comunității locale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018