Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Oferte la tratament și relaxare
09.03.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 63

Casa Județeană de Pensii a afișat beneficiarii biletelor de tratament din seria a treia a acestui an. Sejururile vor începe în a doua parte a lunii, locurile disponibile fiind repartizate în doar șase stațiuni. O parte din bilete sunt încă disponibile și vor fi puse în vânzare pe 19 martie. Pentru a intra în posesia lor, vârstnicii trebuie să aibă o cerere depusă în acest sens și o recomandare de tratament balenar din partea medicului de familie.


 Pensionarii care au nevoie de tratament balnear își pot achiziționa bilete la preț redus, prin Casa Județeană de Pensii. În acest moment sunt puse în vânzare biletele repartizate în seria a III-a.

Vârstnicii care vor să meargă la tratament vor avea de plătit jumătate din valoarea lunară a pensiei, pentru un sejur în care sunt incluse cazarea, mesele și tratamentul adecvat, conform recomandărilor medicale.
Oferta de tratament pentru pensionari este deocamdată redusă, pentru că, la nivelul Casei Naționale de Pensii, nu au fost semnate încă înțelegerile cu hotelurile private. Acest lucru se va întâmpla, cel mai probabil, în a doua parte a lunii mai.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018