Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Premium Porc investește în educație
08.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 589

Începând de astăzi, peste 250 de copii, elevi ai Școlii Gimnaziale „Ion Popescu Negreni”, vor învăța într-un modern laborator de informatică. Complet reabilitat și utilat cu 16 PC-uri, smartboard, imprimantă și rețelistică, laboratorul IT a fost amenajat cu sprijinul venit din partea companiei Premium Porc Group. Valoarea investiției este de aproximativ 17.000 de euro.


 De când se află în localitatea Negreni, compania Premium Porc Group și-a făcut un scop în a dezvolta diverse proiecte pe partea de educație. După reabilitarea completă a sălii de festivități, în care elevii Școlii „Ion Popescu Negreni” pot desfășura diverse activități, a urmat un laborator de informatică. Practic, o sală clasică de cursuri a fost regândită, astfel încât să ofere un spațiu de lucru atractiv pentru elevii care vor învăța tainele calculatorului. De la rețele electrice, termice, mobilier și pereți, toate au fost schimbate pentru noul laborator, inaugurat astăzi. La eveniment au participat elevii, cadre didactice, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean și cei ai Primăriei Scornicești.
Un laborator IT era ce le lipsea, a mărturisit directorul Școlii Gimnaziale „Ion Popescu Negreni”. Acesta se adaugă și altor facilități oferite de cei de la Premium Porc.
Cei mai fericiți au fost principalii beneficiari.
Micuții au oferit un program artistic tuturor celor prezenți la acest eveniment.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018