Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Locuri de muncă în Olt
07.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2025

Sute de locuri de muncă sunt disponibile în această perioadă în județul Olt. Mai mult de jumătate din joburile vacante sunt destinate persoanelor calificate. Se caută muncitori în construcții, șofer automacaragiu, brutar, patiser sau electrician în construcții.


 Oltenii care doresc să-și găsească un loc de muncă, au de unde alege. Prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt sunt disponibile aproximativ 250 de joburi vacante în diverse domenii de activitate.
Și de această dată, cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în Slatina. Cei care doresc să afle mai multe informații despre joburile vacante existente la nivelul județului Olt se pot adresa fie personalului specializat din cadrul AJOFM Olt, fie telefonic.
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă Olt va organiza în data de 20 aprilie, Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La această acțiune sunt invitate să participe toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau cele care doresc să se reorienteze profesional.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE