Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Femeia în uniformă
07.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1942

Angajatele Inspectoratului de Poliție Olt, dar și cele ale Poliției Locale Slatina vor petrece 8 Martie la serviciu. Va fi însă o zi specială. Colegii lor le vor răsfăța cu flori și le vor ajuta în munca lor, astfel încât ziua de lucru să fie mai ușoară decât în restul anului.


 Este frumoasă, ambițioasă, riguroasă și responsabilă. Lucrează la unul dintre cele mai grele servicii din Poliție și poartă cu mândrie această uniformă.
Se numără printre cei mai tineri polițiști din județul Olt și consideră că a ales meseria perfectă, pe care și-a dorit-o încă din copilărie.
Ioana Truță lucrează la Poliția Locală Slatina de aproape 13 ani. Și de 8 Martie va îmbrăca uniforma de serviciu și va fi alături de colegii săi.
Colega sa, Maria Burcioiu, a lucrat mai întâi la Ordine Publică. A înfruntat infractorii, iar acum le monitorizează orice mișcare greșită, din dispecerat.
De 8 martie, doamnele în uniformă le urează tuturor femeilor să fie fericite.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018