Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Femeia în uniformă
07.03.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1964

Angajatele Inspectoratului de Poliție Olt, dar și cele ale Poliției Locale Slatina vor petrece 8 Martie la serviciu. Va fi însă o zi specială. Colegii lor le vor răsfăța cu flori și le vor ajuta în munca lor, astfel încât ziua de lucru să fie mai ușoară decât în restul anului.


 Este frumoasă, ambițioasă, riguroasă și responsabilă. Lucrează la unul dintre cele mai grele servicii din Poliție și poartă cu mândrie această uniformă.
Se numără printre cei mai tineri polițiști din județul Olt și consideră că a ales meseria perfectă, pe care și-a dorit-o încă din copilărie.
Ioana Truță lucrează la Poliția Locală Slatina de aproape 13 ani. Și de 8 Martie va îmbrăca uniforma de serviciu și va fi alături de colegii săi.
Colega sa, Maria Burcioiu, a lucrat mai întâi la Ordine Publică. A înfruntat infractorii, iar acum le monitorizează orice mișcare greșită, din dispecerat.
De 8 martie, doamnele în uniformă le urează tuturor femeilor să fie fericite.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018