Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Votați Slatina la „Alege mișcarea azi”!
06.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1736

Slătinenii de toate vârstele care iubesc sportul și mișcarea în aer liber au parte de o provocare. A fost lansat concursul online „Alege mișcarea azi” , la finalul căruia se vor decide cele 12 orașe gazdă ale evenimentelor „Bucurie în mișcare” 2018. Participanții pot câștiga unul dintre cele cinci weekenduri all-inclusive în Mamaia, sau unul dintre cele 50 de pachete de nutriție sportivă.


 2018 poate să fie anul în care putem să punem Slatina pe harta mișcării sportive naționale. Este vorba despre proiectul „Bucurie în mișcare”, program care din acest an face parte și orașul nostru. Sunt patru grupe a în care concurează șase orașe. Slatina face parte din grupa D, având ca adversare orașele: Roman, Deva, Bistrița, Vaslui și Focșani. Miza acestui concurs este una foarte mare.
„Alege mișcarea zi” se desfășoară în perioada 1-15 martie pe Facebook și Instagram.
Fiecare postare validă echivalează cu zece puncte în dreptul orașului din care a fost făcută. Astăzi, Slatina s-a clasat pe locul trei în grupa din care face parte. „Bucurie în mișcare”, integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018