Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Votați Slatina la „Alege mișcarea azi”!
06.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1788

Slătinenii de toate vârstele care iubesc sportul și mișcarea în aer liber au parte de o provocare. A fost lansat concursul online „Alege mișcarea azi” , la finalul căruia se vor decide cele 12 orașe gazdă ale evenimentelor „Bucurie în mișcare” 2018. Participanții pot câștiga unul dintre cele cinci weekenduri all-inclusive în Mamaia, sau unul dintre cele 50 de pachete de nutriție sportivă.


 2018 poate să fie anul în care putem să punem Slatina pe harta mișcării sportive naționale. Este vorba despre proiectul „Bucurie în mișcare”, program care din acest an face parte și orașul nostru. Sunt patru grupe a în care concurează șase orașe. Slatina face parte din grupa D, având ca adversare orașele: Roman, Deva, Bistrița, Vaslui și Focșani. Miza acestui concurs este una foarte mare.
„Alege mișcarea zi” se desfășoară în perioada 1-15 martie pe Facebook și Instagram.
Fiecare postare validă echivalează cu zece puncte în dreptul orașului din care a fost făcută. Astăzi, Slatina s-a clasat pe locul trei în grupa din care face parte. „Bucurie în mișcare”, integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018