Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Copiii de la Palat aduc primăvara
06.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 50

Micuții de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina au făcut astăzi o surpriză plăcută femeilor întâlnite pe stradă. Au oferit doamnelor și domnișoarelor mărțișoare create chiar de ei, adevărate simboluri ale primăverii. Gestul copiilor a avut un efect binefăcător, aducându-le zâmbete pe chipuri și bucurie în suflete.


 Au muncit mult. S-au străduit să realizeze cele mai frumoase și atrăgătoare obiecte artistice dedicate primăverii. Însă vremea de săptămâna trecută i-a împiedicat să ofere mărțișoare, așa cum o fac în fiecare an. Vorbim despre elevii slătineni din toate cercurile de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina.
Doamnele și domnișoarele s-au arătat încântate de gestul făcut de copii. Unele s-au emoționat până la lacrimi.
Aceasta nu a fost singura acțiune a elevilor de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” dedicată primăverii. Săptămâna trecută, ei au organizat o adevărată sărbătoare la palat, organizând o expoziție cu lucrări realizate în cadrul cercurilor de creație.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018