Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copiii de la Palat aduc primăvara
06.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 69

Micuții de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina au făcut astăzi o surpriză plăcută femeilor întâlnite pe stradă. Au oferit doamnelor și domnișoarelor mărțișoare create chiar de ei, adevărate simboluri ale primăverii. Gestul copiilor a avut un efect binefăcător, aducându-le zâmbete pe chipuri și bucurie în suflete.


 Au muncit mult. S-au străduit să realizeze cele mai frumoase și atrăgătoare obiecte artistice dedicate primăverii. Însă vremea de săptămâna trecută i-a împiedicat să ofere mărțișoare, așa cum o fac în fiecare an. Vorbim despre elevii slătineni din toate cercurile de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina.
Doamnele și domnișoarele s-au arătat încântate de gestul făcut de copii. Unele s-au emoționat până la lacrimi.
Aceasta nu a fost singura acțiune a elevilor de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” dedicată primăverii. Săptămâna trecută, ei au organizat o adevărată sărbătoare la palat, organizând o expoziție cu lucrări realizate în cadrul cercurilor de creație.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018