Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Meserii pentru șomerii din Olt
14.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 662

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt organizează gratuit cursuri de calificare și recalificare pentru șomeri. Oltenilor aflați în căutarea unui loc de muncă li se oferă astfel posibilitatea dobândirii cunoștințelor teoretice și practice specifice unei noi meserii care să mărească șansele ocupării unui loc de muncă.


 Luna mărțișorului vine cu o veste bună pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care au un job și, din diverse motive, doresc schimbarea acestuia. Vorbim despre cursurile de formare profesională la care pot participa gratuit șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Olt și contra cost pentru celelalte persoane. Fiecare curs este destinat unui număr de 28 de persoane.
Durata celor trei cursuri este de 80 de ore pentru cel de limba engleză și inspector în domeniul sănătății și securității în muncă și de 100 de ore pentru cursul de inspector resurse umane. Anul trecut, prin intermediul AJOFM Olt au fost organizate 24 de programe de formare profesională la care au participat 413 persoane. Mai mult de jumătate și-au găsit un loc de muncă.
Persoanele interesate să participe la aceste cursuri pot obține mai multe informații direct de la reprezentanții AJOFM Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE