Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Meserii pentru șomerii din Olt
14.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 613

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt organizează gratuit cursuri de calificare și recalificare pentru șomeri. Oltenilor aflați în căutarea unui loc de muncă li se oferă astfel posibilitatea dobândirii cunoștințelor teoretice și practice specifice unei noi meserii care să mărească șansele ocupării unui loc de muncă.


 Luna mărțișorului vine cu o veste bună pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care au un job și, din diverse motive, doresc schimbarea acestuia. Vorbim despre cursurile de formare profesională la care pot participa gratuit șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Olt și contra cost pentru celelalte persoane. Fiecare curs este destinat unui număr de 28 de persoane.
Durata celor trei cursuri este de 80 de ore pentru cel de limba engleză și inspector în domeniul sănătății și securității în muncă și de 100 de ore pentru cursul de inspector resurse umane. Anul trecut, prin intermediul AJOFM Olt au fost organizate 24 de programe de formare profesională la care au participat 413 persoane. Mai mult de jumătate și-au găsit un loc de muncă.
Persoanele interesate să participe la aceste cursuri pot obține mai multe informații direct de la reprezentanții AJOFM Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018