Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Inimile lor bat la fel
14.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 812

Clipe de bucurie pentru vârstnicii din cadrul Complexului servicii persoane adulte din Slatina. În această după-amiază, aceștia au fost vizitați de un grup de copii din căsuțele de tip familial din oraș, care le-au oferit inimioare autocolante, flori și un moment artistic. Evenimentul face parte din acțiunea pe care Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt o desfășoară în fiecare an sub genericul „Inimile noastre bat la fel”.


 Cu lacrimi de fericire. Așa i-au întâmpinat bunicii pe micuții instituționalizați din Slatina. Aceștia au dorit să le fie alături în această zi, când sărbătorim Ziua Îndrăgostiților, oferind simboluri ale iubirii.
Cadourile, zâmbetele și îmbrățișările celor mici au reușit să le umple bunicilor golul din suflet.

După ce au împărțit flori și inimioare, micuții au susținut un moment artistic.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018