Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Inimile lor bat la fel
14.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 770

Clipe de bucurie pentru vârstnicii din cadrul Complexului servicii persoane adulte din Slatina. În această după-amiază, aceștia au fost vizitați de un grup de copii din căsuțele de tip familial din oraș, care le-au oferit inimioare autocolante, flori și un moment artistic. Evenimentul face parte din acțiunea pe care Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt o desfășoară în fiecare an sub genericul „Inimile noastre bat la fel”.


 Cu lacrimi de fericire. Așa i-au întâmpinat bunicii pe micuții instituționalizați din Slatina. Aceștia au dorit să le fie alături în această zi, când sărbătorim Ziua Îndrăgostiților, oferind simboluri ale iubirii.
Cadourile, zâmbetele și îmbrățișările celor mici au reușit să le umple bunicilor golul din suflet.

După ce au împărțit flori și inimioare, micuții au susținut un moment artistic.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018