Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
TMK – ARTROM, o nouă investiție de mare anvergură
13.02.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 553

TMK-ARTROM lansează vineri noul complex de tratamente termice pentru țevi de oțel. A fost o provocare majoră pentru conducerea fabricii de la Slatina, care reușește să ducă la bun sfârșit o capacitate rar întâlnită în Europa și care va schimba radical profilul ARTROM.


 TMK-ARTROM pune din nou Slatina pe harta economică a Europei și, de ce nu, a lumii, prin deschiderea unei noi capacități de producție. Compania, producător recunoscut pe piața țevilor cu aplicații industriale din Europa, anunță lansarea oficiala în producție a unui complex de tratamente termice pentru țevi din oțel. Datorită noului echipament, compania va crește ponderea producției Premium în portofoliul de comenzi. Proiectul investițional de anvergură permite tratamentul termic al țevilor lungi rar întâlnit în Europa.
Iată ce declara, pentru Olt Tv, directorul general Adrian Popescu, în septembrie 2017, despre această investiție excepțională.
Construcția a demarat în 2016 și a reprezentat o mare provocare pentru conducerea fabricii de la Slatina.

La evenimentul de vineri, 16 februarie, sunt așteptați reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei, precum și conducerea PAO TMK.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018