Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TMK – ARTROM, o nouă investiție de mare anvergură
12.02.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 676

TMK-ARTROM lansează vineri noul complex de tratamente termice pentru țevi de oțel. A fost o provocare majoră pentru conducerea fabricii de la Slatina, care reușește să ducă la bun sfârșit o capacitate rar întâlnită în Europa și care va schimba radical profilul ARTROM.


 TMK-ARTROM pune din nou Slatina pe harta economică a Europei și, de ce nu, a lumii, prin deschiderea unei noi capacități de producție. Compania, producător recunoscut pe piața țevilor cu aplicații industriale din Europa, anunță lansarea oficiala în producție a unui complex de tratamente termice pentru țevi din oțel. Datorită noului echipament, compania va crește ponderea producției Premium în portofoliul de comenzi. Proiectul investițional de anvergură permite tratamentul termic al țevilor lungi rar întâlnit în Europa.
Iată ce declara, pentru Olt Tv, directorul general Adrian Popescu, în septembrie 2017, despre această investiție excepțională.
Construcția a demarat în 2016 și a reprezentat o mare provocare pentru conducerea fabricii de la Slatina.

La evenimentul de vineri, 16 februarie, sunt așteptați reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei, precum și conducerea PAO TMK.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024