Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TMK – ARTROM, o nouă investiție de mare anvergură
13.02.2018
Autor articol: Elena Ionescu
Vizualizari: 576

TMK-ARTROM lansează vineri noul complex de tratamente termice pentru țevi de oțel. A fost o provocare majoră pentru conducerea fabricii de la Slatina, care reușește să ducă la bun sfârșit o capacitate rar întâlnită în Europa și care va schimba radical profilul ARTROM.


 TMK-ARTROM pune din nou Slatina pe harta economică a Europei și, de ce nu, a lumii, prin deschiderea unei noi capacități de producție. Compania, producător recunoscut pe piața țevilor cu aplicații industriale din Europa, anunță lansarea oficiala în producție a unui complex de tratamente termice pentru țevi din oțel. Datorită noului echipament, compania va crește ponderea producției Premium în portofoliul de comenzi. Proiectul investițional de anvergură permite tratamentul termic al țevilor lungi rar întâlnit în Europa.
Iată ce declara, pentru Olt Tv, directorul general Adrian Popescu, în septembrie 2017, despre această investiție excepțională.
Construcția a demarat în 2016 și a reprezentat o mare provocare pentru conducerea fabricii de la Slatina.

La evenimentul de vineri, 16 februarie, sunt așteptați reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei, precum și conducerea PAO TMK.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019