Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Marți 13, doar o dată în calendar
13.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 85

Marți 13, două semne rele care, alăturate, ar da fiori multora. Superstițioși sau nu, slătinenii trec cu ușurință peste această dată. Oamenii spun că cei care cred că această zi le va aduce ghinion este posibil să-și influențeze destinul spre unul mai puțin norocos.


 Se spune că numărul 13 aduce ghinion pentru superstițioși și, dacă mai pui și ziua de marți cu cele trei ceasuri rele, atunci neplăcerile pot fi și mai mari. Sursele semnificației zilei și numărului 13 se regăsesc din cele mai vechi timpuri. Unul din posibilele izvoare ale acestei superstiții este că numărul 13 aduce nenorociri întrucât la Cina cea de Taină au stat la masă 13 persoane, 12 apostoli și Iisus, înainte ca Mântuitorul să fie crucificat.
Pentru slătinenii cu care am stat de vorbă, ziua de marți, 13, este o zi ca oricare alta.
Anul acesta, ziua de marți, 13, pică de trei ori, în lunile februarie, martie și noiembrie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018