Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Marți 13, doar o dată în calendar
13.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 96

Marți 13, două semne rele care, alăturate, ar da fiori multora. Superstițioși sau nu, slătinenii trec cu ușurință peste această dată. Oamenii spun că cei care cred că această zi le va aduce ghinion este posibil să-și influențeze destinul spre unul mai puțin norocos.


 Se spune că numărul 13 aduce ghinion pentru superstițioși și, dacă mai pui și ziua de marți cu cele trei ceasuri rele, atunci neplăcerile pot fi și mai mari. Sursele semnificației zilei și numărului 13 se regăsesc din cele mai vechi timpuri. Unul din posibilele izvoare ale acestei superstiții este că numărul 13 aduce nenorociri întrucât la Cina cea de Taină au stat la masă 13 persoane, 12 apostoli și Iisus, înainte ca Mântuitorul să fie crucificat.
Pentru slătinenii cu care am stat de vorbă, ziua de marți, 13, este o zi ca oricare alta.
Anul acesta, ziua de marți, 13, pică de trei ori, în lunile februarie, martie și noiembrie.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018