Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Locuri de muncă, prin Eures
09.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 347

Cei care doresc să își găsească un loc de muncă în străinătate trebuie să știe că angajatorii din Spațiul Economic European, au scos la concurs sute de joburi. Cele mai multe sunt în Spania, pentru munca în agricultură, în Germania, pentru șoferi de autobuz, și în Danemarca, la cules de mazăre.


 Nu mai puțin de 644 de joburi în diverse domenii de activitate sunt puse la dispoziția oltenilor care doresc să lucreze peste hotare. Ofertă bogată de locuri de muncă vine din partea angajatorilor danezi și nemți.
Zeci de locuri de muncă în domeniul medical sunt oferite de angajatorii din Marea Britanie.
O altă ofertă de joburi vine din partea olandezilor. Aceștia caută florari, cu experiență în agricultură. Salariul oferit poate depăși nouă euro pe oră.
Dacă sunteți interesați de un astfel de loc de muncă puteți să vă adresați consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt. De la începutul anului și până în prezent, 55 de olteni s-au adresat serviciului Eures, iar 22 dintre aceștia au obținut contracte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018