Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
În luptă cu braconajul piscicol
09.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1262

Braconajul piscicol este greu de eradicat în județul Olt. O spune șeful Agenției de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt, Mihai Albulescu. Prezent într-o emisiune la Olt Tv, acesta susține că este nevoie de o mai mare implicare din partea oamenilor legii și îi acuză pe cei de la Inspecția Piscicolă că ar divulga braconierilor informații despre controale.


 Agenția Județeană de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt duce o continuă luptă cu braconajul piscicol. Șeful Agenției, Mihai Albulescu, a vorbit în Emisiunea „Perfectul Simplu”, de la Olt Tv, despre cum ar putea fi stopat acest fenomen.
Mihai Albulescu spune că are suspiciuni în legătură cu reprezentanții Inspecției Piscicole. Acesta susține că inspectorii ar fi pe mână cu braconierii și i-ar anunța de fiecare dată când urmează controale.
Într-unul dintre controale, șeful AJVPS Olt s-a temut pentru viața lui, după ce, pe barajul de la Ipotești, braconierii l-au amenințat și au vrut să îi răstoarne mașina. Doi dintre braconieri au fost arestați preventiv.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018