Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
În luptă cu braconajul piscicol
09.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1288

Braconajul piscicol este greu de eradicat în județul Olt. O spune șeful Agenției de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt, Mihai Albulescu. Prezent într-o emisiune la Olt Tv, acesta susține că este nevoie de o mai mare implicare din partea oamenilor legii și îi acuză pe cei de la Inspecția Piscicolă că ar divulga braconierilor informații despre controale.


 Agenția Județeană de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt duce o continuă luptă cu braconajul piscicol. Șeful Agenției, Mihai Albulescu, a vorbit în Emisiunea „Perfectul Simplu”, de la Olt Tv, despre cum ar putea fi stopat acest fenomen.
Mihai Albulescu spune că are suspiciuni în legătură cu reprezentanții Inspecției Piscicole. Acesta susține că inspectorii ar fi pe mână cu braconierii și i-ar anunța de fiecare dată când urmează controale.
Într-unul dintre controale, șeful AJVPS Olt s-a temut pentru viața lui, după ce, pe barajul de la Ipotești, braconierii l-au amenințat și au vrut să îi răstoarne mașina. Doi dintre braconieri au fost arestați preventiv.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018