Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În luptă cu braconajul piscicol
09.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1307

Braconajul piscicol este greu de eradicat în județul Olt. O spune șeful Agenției de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt, Mihai Albulescu. Prezent într-o emisiune la Olt Tv, acesta susține că este nevoie de o mai mare implicare din partea oamenilor legii și îi acuză pe cei de la Inspecția Piscicolă că ar divulga braconierilor informații despre controale.


 Agenția Județeană de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt duce o continuă luptă cu braconajul piscicol. Șeful Agenției, Mihai Albulescu, a vorbit în Emisiunea „Perfectul Simplu”, de la Olt Tv, despre cum ar putea fi stopat acest fenomen.
Mihai Albulescu spune că are suspiciuni în legătură cu reprezentanții Inspecției Piscicole. Acesta susține că inspectorii ar fi pe mână cu braconierii și i-ar anunța de fiecare dată când urmează controale.
Într-unul dintre controale, șeful AJVPS Olt s-a temut pentru viața lui, după ce, pe barajul de la Ipotești, braconierii l-au amenințat și au vrut să îi răstoarne mașina. Doi dintre braconieri au fost arestați preventiv.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018