Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În luptă cu braconajul piscicol
09.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1311

Braconajul piscicol este greu de eradicat în județul Olt. O spune șeful Agenției de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt, Mihai Albulescu. Prezent într-o emisiune la Olt Tv, acesta susține că este nevoie de o mai mare implicare din partea oamenilor legii și îi acuză pe cei de la Inspecția Piscicolă că ar divulga braconierilor informații despre controale.


 Agenția Județeană de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt duce o continuă luptă cu braconajul piscicol. Șeful Agenției, Mihai Albulescu, a vorbit în Emisiunea „Perfectul Simplu”, de la Olt Tv, despre cum ar putea fi stopat acest fenomen.
Mihai Albulescu spune că are suspiciuni în legătură cu reprezentanții Inspecției Piscicole. Acesta susține că inspectorii ar fi pe mână cu braconierii și i-ar anunța de fiecare dată când urmează controale.
Într-unul dintre controale, șeful AJVPS Olt s-a temut pentru viața lui, după ce, pe barajul de la Ipotești, braconierii l-au amenințat și au vrut să îi răstoarne mașina. Doi dintre braconieri au fost arestați preventiv.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018