Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Mare atenție la cumpărături!
08.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 320

Majoritatea slătinenilor sunt atenți atunci când cumpără produse alimentare. Termenul de valabilitate și ingredientele pe care le conțin sunt cele mai importante aspecte pe care oamenii le urmăresc. Operatorii economici care nu respectă condițiile de comercializare și etichetare sunt aspru amendați de oamenii legii.


 Toate produsele alimentare de pe piață sunt etichetate, cel puțin teoretic. Acestea cuprind informații despre ingredientele pe care le conțin, termenul de valabilitate și alte date despre producător. Sunt însă și operatori economici care se sustrag de la aceste reguli. O dovedesc controalele efectuate în luna ianuarie de către comisarii CJPC Olt. La mai mult de jumătate dintre firmele verificate au fost constatate nereguli, fiind sancționate.
Majoritatea consumatorilor slătineni verifică eticheta produselor. Sunt însă și persoane care cumpără fără a citi informațiile de pe ambalaj.
Comisarii de la Protecția Consumatorilor vor face astfel de controale pe tot parcursul anului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018