Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Oltul împădurit
07.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 302

Stejar, gârniță, frasin, plop alb și negru, sunt doar câteva specii de arbori pe care Direcția Silvică Olt le va folosi în campania de împădurire din acest an. 380 de hectare de teren vor fi împădurite cu puieți produși atât în pepinierele proprii, cât și de la alte ocoale silvice din țară. Pentru 2018, cele mai mari suprafețe de refacere a fondului forestier se vor realiza în zona de sud a județului.


Și în acest an, una dintre cele mai importante activități desfășurate de Direcția Silvică Olt va începe în această primăvară. Vorbim despre campania de împădurire care va demara în luna martie, odată ce vremea va permite. Vor fi realizate atât împăduriri integrale, cât și completări.
Perioada 15 martie-15 aprilie a fiecărui an reprezintă pentru Direcția Silvică Olt, încă un motiv în plus pentru a iniția și derula activități de reabilitare și refacere a fondului forestier din județ. Și în acest an vor fi folosite diferite specii care se adaptează condițiilor de mediu din județul Olt. Suprafața ce mai mare care se va împăduri va fi realizată la Ocolul Silvic Corabia.
Pentru anul 2017, Direcția Silvică Olt a realizat integral programul de împădurire propus.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018