Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Câți șoferi conduc sub influența drogurilor?
07.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 473

Câțiva șoferi drogați au fost prinși de poliție de anul trecut și până în prezent în județul Olt. Statistic vorbind, cifra nu este deloc mare, în realitate însă situația este alta. Conform Agenției Naționale Antidrog, în București, unul din trei șoferi testați conduce drogat, iar numărul lor este în creștere.


 Reprezentanţii Agenţiei Naţionale Antidrog spun că se întâlnesc tot mai des şoferi care conduc sub influenţa stupefiantelor. Unul din trei șoferi pică testul antidrog în Bucureşti.
Cristian Burtan, reprezentant Agenția Națională Antidrog
„În ultimele trei luni, au fost făcute peste 130-150 de testări, dintre aceștia, o treime fiind pozitivi. Aceste activităţi vor continua şi în lunile următoare”, a declarat Cristian Burtan, reprezentantul Agenției Naționale Antidrog, pentru Digi 24.
La nivelul județului Olt, situația nu este atât de gravă. Doar câteva cazuri de șoferi drogați au fost înregistrate de anul trecut și până în prezent.
Reprezentanții Antidrog Olt spun că, în 2017, opt persoane care s-au drogat au beneficiat de consiliere în cadrului centrului, însă niciuna dintre acestea nu a fost prinsă la volan.

Olt Tv a transmis o solicitare Inspectoratului de Poliție Județean Olt, privind numărul cazurilor de șoferi drogați și așteptăm răspunsul.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018