Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Câți șoferi conduc sub influența drogurilor?
07.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 527

Câțiva șoferi drogați au fost prinși de poliție de anul trecut și până în prezent în județul Olt. Statistic vorbind, cifra nu este deloc mare, în realitate însă situația este alta. Conform Agenției Naționale Antidrog, în București, unul din trei șoferi testați conduce drogat, iar numărul lor este în creștere.


 Reprezentanţii Agenţiei Naţionale Antidrog spun că se întâlnesc tot mai des şoferi care conduc sub influenţa stupefiantelor. Unul din trei șoferi pică testul antidrog în Bucureşti.
Cristian Burtan, reprezentant Agenția Națională Antidrog
„În ultimele trei luni, au fost făcute peste 130-150 de testări, dintre aceștia, o treime fiind pozitivi. Aceste activităţi vor continua şi în lunile următoare”, a declarat Cristian Burtan, reprezentantul Agenției Naționale Antidrog, pentru Digi 24.
La nivelul județului Olt, situația nu este atât de gravă. Doar câteva cazuri de șoferi drogați au fost înregistrate de anul trecut și până în prezent.
Reprezentanții Antidrog Olt spun că, în 2017, opt persoane care s-au drogat au beneficiat de consiliere în cadrului centrului, însă niciuna dintre acestea nu a fost prinsă la volan.

Olt Tv a transmis o solicitare Inspectoratului de Poliție Județean Olt, privind numărul cazurilor de șoferi drogați și așteptăm răspunsul.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE