Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Câți șoferi conduc sub influența drogurilor?
07.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 498

Câțiva șoferi drogați au fost prinși de poliție de anul trecut și până în prezent în județul Olt. Statistic vorbind, cifra nu este deloc mare, în realitate însă situația este alta. Conform Agenției Naționale Antidrog, în București, unul din trei șoferi testați conduce drogat, iar numărul lor este în creștere.


 Reprezentanţii Agenţiei Naţionale Antidrog spun că se întâlnesc tot mai des şoferi care conduc sub influenţa stupefiantelor. Unul din trei șoferi pică testul antidrog în Bucureşti.
Cristian Burtan, reprezentant Agenția Națională Antidrog
„În ultimele trei luni, au fost făcute peste 130-150 de testări, dintre aceștia, o treime fiind pozitivi. Aceste activităţi vor continua şi în lunile următoare”, a declarat Cristian Burtan, reprezentantul Agenției Naționale Antidrog, pentru Digi 24.
La nivelul județului Olt, situația nu este atât de gravă. Doar câteva cazuri de șoferi drogați au fost înregistrate de anul trecut și până în prezent.
Reprezentanții Antidrog Olt spun că, în 2017, opt persoane care s-au drogat au beneficiat de consiliere în cadrului centrului, însă niciuna dintre acestea nu a fost prinsă la volan.

Olt Tv a transmis o solicitare Inspectoratului de Poliție Județean Olt, privind numărul cazurilor de șoferi drogați și așteptăm răspunsul.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018