Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alimente gratuite pentru copiii din Corbu
17.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 704

Elevii din comuna Corbu vor primi în curând mâncare la școală. Programul masă caldă s-a transformat în pachete cu alimente, care vor fi distribuite elevilor printr-un program-pilot, demarat la nivel național. Proiectul ar fi trebuit implementat în Olt încă de anul trecut, însă acesta lucru nu a fost posibil din lipsă de fonduri.


Veste bună pentru elevii din comuna Corbu. 250 de copii de la două școli și trei grădinițe din localitate vor primi pachete cu mâncare la cursuri. Finanțarea a ajuns deja și urmează să aibă loc licitația, pentru firma care va distribui pachetele.
Fiecare elev din comuna Corbu înscris în program va primi câte un pachet cu mâncare în fiecare zi, în valoare de șapte lei. Reprezentanții unei școli speră ca în acest fel să crească prezența elevilor la cursuri.
Inițial s-a încercat acordarea unei mese calde, dar în lipsa unei săli care să respecte toate normele în vigoare, pentru servirea prânzului, s-a stabilit acordarea de pachete cu alimente. Corbu este singura localitate din județul Olt, înscrisă în acest program-pilot, alături de alte 49 de localități din România.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE