Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Corbu: Ajutor pentru 120 de suflete
17.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3065

Gest umanitar impresionant al celor de la Crucea Roșie și reprezentanții unei firme de telefonie mobilă. Ei au oferit astăzi o tonă și jumătate de alimente, dar și o masă caldă, pentru 50 de familii din comuna Corbu. Este vorba despre bătrâni rămași singuri, persoane cu handicap și familii cu mulți copii, fără posibilități materiale.


Filiala de Cruce Rosie Olt, alături de voluntari ai Crucii Roșii Române din București si reprezentanți ai unei firme de telefonie mobilă au ajutat astăzi 120 de persoane din 50 de familii sărace, care locuiesc în comuna Corbu.
Ce urmează, este greu de imaginat. Una dintre familiile ajutate astăzi trăiește într-o sărăcie lucie. O bătrână și fiul său cu handicap locuiesc într-o casă fără geamuri, care pare abandonată de mult timp.
În altă casă locuiește singură o bătrână de 81 de ani. I-a primit în lacrimi pe cei de la Crucea Roșie și le-a mulțumit încontinuu pentru ajutorul oferit.
Pachete cu alimente au fost distribuite și la o familie cu cinci copii.
Comuna Corbu este una dintre localitățile unde trăiesc cele mai multe persoane aflate la limita subzsitenței.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018