Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina, împânzită de polițiști de la Rutieră
12.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2618

Au fost controale ample, astăzi, ale Poliției Rutiere în municipiul Slatina. Echipajele au acționat pe toate străzile, în special în zona trecerilor de pietoni. Șoferii care nu acordă prioritate și pietonii care traversează neregulamentar au fost în atenția oamenilor legii, întrucât aceste două cauze sunt primele generatoare de accidente de circulație.


 În intersecții, la trecerile de pietoni sau în zona limitatoarelor de viteză, echipajele Poliției Rutiere Slatina au fost prezente astăzi pe mai toate străzile de oraș. Au fost controale ample în trafic, iar amenzi au luat atât șoferii, cât și pietonii. Polițiștii încearcă astfel să prevină accidentele de circulație.
Polițiștii spun că în perioada următoare vor intensifica acțiunile de control, atât în municipiul Slatina, cât și în județ.
Șoferii, dar și pietonii care încalcă regulile de circulație riscă amenzi mari. Neacordarea de prioritate de către conducătorii auto se sancționează cu 580 de lei, iar traversarea neregulamentară a pietonilor, cu 290 de lei.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018