Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Ei sunt viitorii jandarmi
10.01.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3374

36 de elevi de la Școlile de Jandarmi din Drăgășani și Fălticeni se află în practică la Jandarmeria Olt. Aceștia participă la misiuni de patrulare, merg la intervenții împreună cu jandarmii cu experiență și învață să dea amenzi și să aplice legea. Toți elevii sunt din județul Olt și spun că a ales această carieră pentru că impune respect și este o meserie de viitor.


Începând de săptămâna aceasta și până în luna mai, 36 de elevi ai Școlilor de Jandarmi din Drăgășani și Fălticeni vor face practică la Jandarmeria Olt. Sunt tineri, curajoși și nerăbdători să învețe ce presupune munca de jandarm.
Elevii vor învăța de la jandarmi cu experiență ce presupune această meserie și cum se aplică legea.
La finalul perioadei de practică, elevii vor fi evaluați în funcție de rezultatele obținute. Din luna mai, ei se vor întoarce la Școlile din Drăgășani și Fălticeni, unde vor face pregătire teoretică până în vară, când va avea loc încadrarea lor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018