Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Agricultori pentru Spania
10.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 143

31 martie este ultima zi în care oltenii se pot înscrie la selecţia pentru domeniul agricol în Spania. Nu mai puţin de 150 de locuri de muncă sunt scoase la concurs pentru campania 2018. Angajatorii spanioli nu solicită experienţă.


 Începutul de an vine cu sute de locuri de muncă pentru cei care doresc să lucreze peste hotare. Angajatorii din Spațiul Economic European oferă joburi în zeci de domenii de activitate. Cele mai multe sunt în agricultură. Spania oferă 150 de joburi, dintre care 100 sunt pentru femei și 50 pentru bărbați, în ferme dedicate producerii și comercializării fructelor.

Durata contractului este pe o perioadă de minimum șase luni.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă și îndeplinesc condițiile din ofertă, trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt. Până la această dată, mai mulți olteni s-au arătat interesați de aceste posturi, însă numai patru au depus dosarul pentru înregistrare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018