Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Agricultori pentru Spania
10.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 139

31 martie este ultima zi în care oltenii se pot înscrie la selecţia pentru domeniul agricol în Spania. Nu mai puţin de 150 de locuri de muncă sunt scoase la concurs pentru campania 2018. Angajatorii spanioli nu solicită experienţă.


 Începutul de an vine cu sute de locuri de muncă pentru cei care doresc să lucreze peste hotare. Angajatorii din Spațiul Economic European oferă joburi în zeci de domenii de activitate. Cele mai multe sunt în agricultură. Spania oferă 150 de joburi, dintre care 100 sunt pentru femei și 50 pentru bărbați, în ferme dedicate producerii și comercializării fructelor.

Durata contractului este pe o perioadă de minimum șase luni.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă și îndeplinesc condițiile din ofertă, trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt. Până la această dată, mai mulți olteni s-au arătat interesați de aceste posturi, însă numai patru au depus dosarul pentru înregistrare.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018