Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cum se recuperează taxa auto
09.01.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 2700

Oltenii care au de recuperat taxa auto pot depune cereri de restituire la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice, din Slatina, la sediile Fiscului din Caracal, Balș sau Corabia, în funcție de zona în care locuiesc, dar și prin Poștă. Banii vor fi virați integral, în conturile solicitanților, termenul de restituire fiind stabilit în funcție de anumite criterii. Data limită pentru solicitarea taxei este 31 august 2018.


 Taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare, taxa pe emisiile poluante și timbrul de mediu sunt categoriile ce pot fi returnate către contribuabili, începând din acest an. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt anunță că restituirea se va face pe baza unei cereri depuse de plătitor la sediile Fiscului din Slatina, Caracal, Balș și Corabia, dar și prin Poștă, cu confirmare de primire. Formularul tip se poate ridica de la ghișeele instituției sau se poate descărca on line, de pe site-ul www.anaf.ro, secțiunea „Asistență contribuabili“/Persoane juridice/Legislație/Despre impozite și taxe/Despre taxa de poluare-timbrul de mediu/Formular.
Ghișeele Fiscului sunt deschise de luni până joi, între orele 8.00-16,30 și vineri, între 8.00 și 14.00. Termenele de restituire a taxei auto diferă de la o situație la alta, explică specialiștii de la Finanțe.
Vor intra mai repede în posesia banilor cei care au sentințe judecătorești de recuperare a taxei.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018