Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Sute de olteni vor să fie polițiști
06.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2070

S-au încheiat înscrierile pentru admiterea în Școlile de Poliție din Câmpina și Cluj-Napoca. 669 de persoane ș-au depus dosarul de participare, iar zilele acestea vor merge la vizita medicală. Tot ieri s-au încheiat înscrierile și pentru Școlile de Jandarmi și Pompieri, însă numărul de participanți este mult mai mic. 139 de tineri vor să fie jandarmi și doar 27 pompieri.


 S-au încheiat înscrierile pentru admiterea în școlile din de Poliție, Jandarmi și Pompieri, pentru sesiunea ianuarie 2018. Cea mai mare concurență este la poliție, unde și numărul de locuri disponibile este pe măsură. 1.300 de locuri sunt libere la Câmpina și alte 300 la Cluj-Napoca.
Dacă Școala din Câmpina este preferată, pentru cea din Cluj au optat doar câțiva tineri.
Pentru Școlile de Jandarmi și Pompieri, numărul candidaților este mult mai mic. La jandarmi s-au înscris 139 de olteni, dintre care 100 de bărbați și 39 femei, iar la pompieri doar 27, toți bărbați. După încheierea perioadei de înscriere, candidații urmează vizita medicală și examenul psihologic. Concursul va avea loc în perioada 13-21 ianuarie.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017