Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
ITM, campanie de informare
06.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 396

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a început o campanie de informare cu privire la modificarea salariului brut ca urmare a transferului contribuțiilor sociale obligatorii de la angajator la angajat.


 Acțiunile se vor derula toată luna decembrie, atât la sediile agenților economici, cât și la sediul ITM Olt și vor viza, în principal, informări cu privire la aplicarea legislației și necesitatea operării modificărilor salariale începând cu data de 1 ianuarie 2018. Totodată, ITM reamintește tuturor angajatorilor că în perioada 20.11.2017 – 20.12.2017 au obligația inițierii negocierilor colective în unitățile în care nu există încheiat contract colectiv de muncă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018