Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
ITM, campanie de informare
06.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 412

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a început o campanie de informare cu privire la modificarea salariului brut ca urmare a transferului contribuțiilor sociale obligatorii de la angajator la angajat.


 Acțiunile se vor derula toată luna decembrie, atât la sediile agenților economici, cât și la sediul ITM Olt și vor viza, în principal, informări cu privire la aplicarea legislației și necesitatea operării modificărilor salariale începând cu data de 1 ianuarie 2018. Totodată, ITM reamintește tuturor angajatorilor că în perioada 20.11.2017 – 20.12.2017 au obligația inițierii negocierilor colective în unitățile în care nu există încheiat contract colectiv de muncă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018