Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
ITM, campanie de informare
06.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 375

Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt a început o campanie de informare cu privire la modificarea salariului brut ca urmare a transferului contribuțiilor sociale obligatorii de la angajator la angajat.


 Acțiunile se vor derula toată luna decembrie, atât la sediile agenților economici, cât și la sediul ITM Olt și vor viza, în principal, informări cu privire la aplicarea legislației și necesitatea operării modificărilor salariale începând cu data de 1 ianuarie 2018. Totodată, ITM reamintește tuturor angajatorilor că în perioada 20.11.2017 – 20.12.2017 au obligația inițierii negocierilor colective în unitățile în care nu există încheiat contract colectiv de muncă.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017