Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Moș Nicolae face cumpărături
05.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 304

În această noapte vine Moș Nicolae, așa că părinții și bunicii au luat astăzi cu asalt magazinele în căutarea celor mai frumoase cadouri. Mulți slătineni au bugetul limitat, astfel că se rezumă la câteva jucării, urmând ca de, Crăciun, moșul să fie ceva mai bogat.


 S-a dat startul cumpărăturilor de Moș Nicolae. Pentru ca ghetuțele copiilor să fie pline în dimineața de 6 decembrie, slătinenii au pornit în căutarea cadourilor. Din câte se pare, nuielușa nu mai este la modă, părinții preferând să îi bucure pe cei mici, chiar dacă au făcut pozne.
Deși, în cele mai multe cazuri, bugetul nu a fost unul consistent, slătinenii au ținut să cumpere ceva simbolic pentru ca micuții să nu îi simtă lipsa lui Moș Nicolae.
La mare căutare în această perioadă sunt jucăriile.
În această seară, copiii trebuie să-și lustruiască ghetuțele, pentru ca Moș Nicolae să le aducă darurile mult dorite.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017