Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Minivacanță penală
05.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 93

Sute de sancțiuni au fost aplicate în trafic, pentru vânzări ilegale, scandaluri și furt de lemne, în perioada minivacanței de 1 Decembrie. Peste 200 de lucrători din cadrul Poliției Olt, Poliției Locale, dar și jandarmi au desfășurat controale în tot județul și acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. La Slatina, un tânăr a fost găsit cu etnobotanice.


 Au fost acțiuni de amploare în perioada minivacanței de 1 Decembrie, în județul Olt. Zeci de echipaje ale Inspectoratului de Poliție Olt, Poliției Locale și Jandarmeriei au desfășurat controale ample. Peste 150 de polițiști din cadrul mai multor structuri s-au aflat la datorie și au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale.
Cele mai multe probleme au fost în trafic. Atât polițiștii de la Serviciul Rutier, cât și cei de la Poliția Locală, au aplicat numeroase sancțiuni șoferilor indisciplinați.
La Slatina, un tânăr a fost tâlhărit. Polițiștii locali l-au prins pe autor, iar, pe lângă bunurile furate, oamenii legii i-au găsit etnobotanice în buzunare.
Și jandarmii au aplicat sancțiuni în această perioadă, în urma acțiunilor desfășurate.
Acțiunile vor continua pe raza întregului județ, în perioada sărbătorilor.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017