Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Minivacanță penală
05.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 108

Sute de sancțiuni au fost aplicate în trafic, pentru vânzări ilegale, scandaluri și furt de lemne, în perioada minivacanței de 1 Decembrie. Peste 200 de lucrători din cadrul Poliției Olt, Poliției Locale, dar și jandarmi au desfășurat controale în tot județul și acțiuni pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. La Slatina, un tânăr a fost găsit cu etnobotanice.


 Au fost acțiuni de amploare în perioada minivacanței de 1 Decembrie, în județul Olt. Zeci de echipaje ale Inspectoratului de Poliție Olt, Poliției Locale și Jandarmeriei au desfășurat controale ample. Peste 150 de polițiști din cadrul mai multor structuri s-au aflat la datorie și au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale.
Cele mai multe probleme au fost în trafic. Atât polițiștii de la Serviciul Rutier, cât și cei de la Poliția Locală, au aplicat numeroase sancțiuni șoferilor indisciplinați.
La Slatina, un tânăr a fost tâlhărit. Polițiștii locali l-au prins pe autor, iar, pe lângă bunurile furate, oamenii legii i-au găsit etnobotanice în buzunare.
Și jandarmii au aplicat sancțiuni în această perioadă, în urma acțiunilor desfășurate.
Acțiunile vor continua pe raza întregului județ, în perioada sărbătorilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018