Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Controale la service-urile auto
05.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 74

Peste 200 de service-uri care nu aveau autorizație de funcționare au fost închise în țară, în urma unor controale ale Registrului Auto Român. Printre service-urile verificate se află și câteva locații din județul Olt, unde nu au fost găsite probleme


 Inspectorii Registrului Auto Român au verificat în această perioadă 655 de service-uri auto din toată țara. 200 dintre acestea au fost închise, iar la alte 49 a fost suspendată activitatea, după ce administratorii nu și-au menținut condițiile inițiale de autorizare. Acestea își vor putea relua activitatea după maximum 30 de zile, doar dacă rezolvă problemele pentru care au fost amendate, susțin reprezentanții RAR. Controalele au fost făcute în perioada 15 octombrie - 30 noiembrie, iar valoarea sancțiunilor contravenționale se ridică la 596.000 de lei. Printre service-urile verificate se află și patru locații din județul Olt. La niciuna dintre acestea nu au fost găsite deficiențe. Potrivit unui comunicat de presă, service-urile cu probleme efectuau reparații la sistemul de frânare, precum și inspecții tehnice finale, fără autorizație. RAR atrage atenția posesorilor de autovehicule să fie foarte atenți atunci când aleg service-ul în care își duc mașina la reparat. Inspectorii spun că ofertele de pe piață care promit reparații rapide și ieftine sunt, de obicei, o capcană pentru că acele service-uri nu dispun de capabilitatea tehnică specifică ce poate să ateste calitatea reparațiilor efectuate.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018