Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cadouri pentru mii de copii
05.12.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 597

Peste 2.000 de copii de la grădinițele și creșele din Slatina vor primi, mâine, cadouri dulci din partea autorităților. Punguțele cu daruri de Moș Nicolae au ajuns deja la fiecare unitate. De asemenea, de lunea viitoare, de pe 11 decembrie, colindătorii sunt așteptați în holul Primăriei Slatina, Moș Crăciun având pentru ei alte 2.000 de cadouri. Moșul pornește și cu sania prin oraș, între 18 și 22 decembrie.


După ce se vor bucura de cadourile lăsate de Moș Nicolae în ghetuțe, acasă, copiii de grădiniță, dar și prichindeii de la creșele din Slatina vor primi și alte daruri. De data aceasta, din partea primăriei.
Autoritățile au pregătit cadouri și pentru colindători. Ca și în anii trecuți, unitățile de învățământ au fost informate din timp să se înscrie pe lista colindătorilor.
Moș Crăciun va străbate orașul cu sania între 18 și 22 decembrie. În fiecare după-amiază, la ora 17.30 va porni încărcat cu daruri din curtea Loctrans, iar timp de două ore va căuta copiii cei mai cuminți, să îi răsplătească. Pentru colindători și pachetele distribuite de Moș Crăciun în oraș, municipalitatea a alocat 80.000 lei, iar pentru darurile care vor ajunge mâine la preșcolari încă 55.000 lei. Și Consiliul Județean pregătește 2.000 de pachete pentru colindători și încă 2.000 pentru copiii și adulții aflați în grija statului.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018