Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Născuți de Ziua României
04.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 760

S-au născut de Ziua României. Un băiețel și două fetițe au venit pe lume la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slatina pe data de 1 Decembrie. Într-o zi plină de istorie, când este sărbătorită ziua tuturor românilor, cele trei familii vor avea de acum un motiv în plus de bucurie – ziua copiilor lor.


Trei bebeluși au fost aduși pe lume, la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slatina, de Ziua Națională a României. Cei trei copii, un băiețel și două fetițe, sunt perfect sănătoși și vor fi externați în zilele următoare.
Eduard Petrică este băiețelul care s-a născut de Ziua României. Este primul copil al familiei, iar fericirea prinților este cu atât mai mare cu cât micuțul s-a născut într-o zi atât de importantă.
Tânăra mămică are doar 21 de ani și a fost adusă cu ambulanța din localitatea Frunzaru, comuna Sprâncenata.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018