Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Născuți de Ziua României
04.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 763

S-au născut de Ziua României. Un băiețel și două fetițe au venit pe lume la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slatina pe data de 1 Decembrie. Într-o zi plină de istorie, când este sărbătorită ziua tuturor românilor, cele trei familii vor avea de acum un motiv în plus de bucurie – ziua copiilor lor.


Trei bebeluși au fost aduși pe lume, la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slatina, de Ziua Națională a României. Cei trei copii, un băiețel și două fetițe, sunt perfect sănătoși și vor fi externați în zilele următoare.
Eduard Petrică este băiețelul care s-a născut de Ziua României. Este primul copil al familiei, iar fericirea prinților este cu atât mai mare cu cât micuțul s-a născut într-o zi atât de importantă.
Tânăra mămică are doar 21 de ani și a fost adusă cu ambulanța din localitatea Frunzaru, comuna Sprâncenata.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018