Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Născuți de Ziua României
04.12.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 754

S-au născut de Ziua României. Un băiețel și două fetițe au venit pe lume la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slatina pe data de 1 Decembrie. Într-o zi plină de istorie, când este sărbătorită ziua tuturor românilor, cele trei familii vor avea de acum un motiv în plus de bucurie – ziua copiilor lor.


Trei bebeluși au fost aduși pe lume, la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slatina, de Ziua Națională a României. Cei trei copii, un băiețel și două fetițe, sunt perfect sănătoși și vor fi externați în zilele următoare.
Eduard Petrică este băiețelul care s-a născut de Ziua României. Este primul copil al familiei, iar fericirea prinților este cu atât mai mare cu cât micuțul s-a născut într-o zi atât de importantă.
Tânăra mămică are doar 21 de ani și a fost adusă cu ambulanța din localitatea Frunzaru, comuna Sprâncenata.

 

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017