Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Împreună, pentru problemele romilor
28.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 217

Grupul județean mixt și Grupul de acțiune locală Slatina pentru problemele romilor s-au reunit astăzi, la Atelierul Intercultural Victoria. Reprezentanții tuturor instituțiilor implicate în activitatea minorităților au stat de vorbă și au căutat soluții concrete pentru rezolvarea unor probleme ale acestor comunități defavorizate.


Problemele romilor din Slatina au fost astăzi dezbătute în cadrul unei ședințe de lucru a Grupului județean mixt și Grupului de acțiune locală. Astfel de întâlniri, menite să găsească rezolvări pentru problemele comunităților de romi, se organizează periodic, la inițiativa Prefecturii Olt, în diferite localități ale județului. Reprezentanții Direcției de Protecție și Asistență Socială Slatina au explicat cum îi ajută pe romii din oraș.
Acțiunile sociale pentru romi se derulează în permanență, prin Centrul Comunitar de Asistență Medico-Socială din subordinea Direcției de Protecție și Asistență Socială Slatina.
Întâlnirea celor două grupuri de lucru pentru problemele romilor a fost organizată pentru a stabili direcții de lucru și soluții clare pentru cele mai importante dintre problemele comunităților de romi. Reprezentantul fiecărei instituții a avut ocazia să expună deschis dificultățile pe care le întâmpină în activitatea lor cu minoritățile.
 

grup romi dpas slatina nora popescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE