Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Implicare, nu discriminare!
09.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 840

„Implicare contra discriminare” este proiectul derulat zilele acestea de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, în colaborare cu Asociația Națională a Surzilor din România, filiala Slatina. Inițiativa are drept scop implicarea persoanelor cu această dizabilitate în viața socială, prin participarea la activități recreative, culturale și sportive. Astăzi a fost programat un spectacol, la Atelierul Intercultural „Victoria”.


Persoanele cu dizabilități, în special tinerii, trebuie să se implice în comunitate, pentru a evita marginalizarea și discriminarea. Acesta a fost mesajul transmis de reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Olt, care au organizat un spectacol pentru filiala din Slatina a Asociației Naționale a Surzilor.
Reprezentanții Primăriei Slatina au fost alături de organizatori. Le-au pus al dispoziție sala de spectacole a Atelierului Intercultural Victoria și i-au invitat să organizeze cât mai des astfel de acțiuni recreative.
Participanții au fost invitați să vadă o prezentare care îi îndeamnă să se implice în viața socială. Apoi, instructorul coregraf Loredana Tâmplaru, de la filiala din Craiova a Asociației Naționale a Surzilor, a prezentat un spectacol de dans.
Activitățile din cadrul proiectului „Implicare contra discriminare” vor continua prin organizarea de competiții de șah și tenis de masă pentru persoanele cu dizabilități. Evenimentul de astăzi marchează și împlinirea a zece ani de la înființarea Filialei Surzilor din Slatina și 50 de ani de la înființarea Asociației Naționale a Surzilor din România.
 

asociatia surzilor implicare contra discriminare
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018