Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Implicare, nu discriminare!
09.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 851

„Implicare contra discriminare” este proiectul derulat zilele acestea de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, în colaborare cu Asociația Națională a Surzilor din România, filiala Slatina. Inițiativa are drept scop implicarea persoanelor cu această dizabilitate în viața socială, prin participarea la activități recreative, culturale și sportive. Astăzi a fost programat un spectacol, la Atelierul Intercultural „Victoria”.


Persoanele cu dizabilități, în special tinerii, trebuie să se implice în comunitate, pentru a evita marginalizarea și discriminarea. Acesta a fost mesajul transmis de reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Olt, care au organizat un spectacol pentru filiala din Slatina a Asociației Naționale a Surzilor.
Reprezentanții Primăriei Slatina au fost alături de organizatori. Le-au pus al dispoziție sala de spectacole a Atelierului Intercultural Victoria și i-au invitat să organizeze cât mai des astfel de acțiuni recreative.
Participanții au fost invitați să vadă o prezentare care îi îndeamnă să se implice în viața socială. Apoi, instructorul coregraf Loredana Tâmplaru, de la filiala din Craiova a Asociației Naționale a Surzilor, a prezentat un spectacol de dans.
Activitățile din cadrul proiectului „Implicare contra discriminare” vor continua prin organizarea de competiții de șah și tenis de masă pentru persoanele cu dizabilități. Evenimentul de astăzi marchează și împlinirea a zece ani de la înființarea Filialei Surzilor din Slatina și 50 de ani de la înființarea Asociației Naționale a Surzilor din România.
 

asociatia surzilor implicare contra discriminare
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE