Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Panouri solare subvenționate
08.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 685

Mai bine de jumătate dintre oltenii care au solicitat fonduri pentru montarea de panouri solare sau pompe de căldură în cadrul programului „Casa Verde“ au semnat deja contractele de finanțare. Ceilalți așteaptă un anunț din partea Administrația Fondului pentru Mediu, pentru a demara investițiile. 6000 de lei este valoarea subvenției acordate de stat pentru sistemele solare și 8000 pentru pompele de căldură.


 Primii 100 de olteni care au depus dosare în cadrul programului „Casa Verde“ au semnat contractele de finanțare pentru a putea începe achiziționarea și montarea panouri solare. O bună parte dintre ei, respectiv 67, au reușit să finalizeze investițiile și să depună dosarele de decontare.
Și beneficiarii din seria a treia, până la numărul de înregistrare 150, au semnat rapid contractele de finanțare,la Agenția pentru Protecția Mediului. Ei vor avea la dispoziție un an să instaleze panourile și pompele și să aducă dosarele de decontare. Ceilalți așteaptă să se regăsească în lista publicată de Agenția Fondului pentru Mediu, să poată semna pentru primirea subvenției. În total, peste 250 de olteni vor primi finanțare prin „Casa Verde“.

Potrivit reprezentanților Agenției pentru Protecția Mediului, majoritatea oltenilor care au finalizat investițiile s-au încadrat în suma maximă oferită în cadrul programului, costurile cu instalarea panourilor fiind de cel mult 6.000 de lei.
Doar câțiva au optat pentru sisteme mai scumpe și au plătit diferența.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018