Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Împreună, pentru sănătatea copiilor
07.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 145

Preoți, medici și actori și-au dat mâna să îi învețe pe copiii din comuna Radomirești cum să aibă grijă de sănătatea lor. Elevii, dar și părinții lor, au fost invitați la o întâlnire interactivă, presărată cu momente distractive, de la care au plecat cu multe informații prețioase. De la spălatul corect pe dinți și până la stabilirea unor relații bune între colegii de clasă.


 „Campania de prevenție și educație pentru sănătate”, desfășurată de voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale, a ajuns și în Olt, la Radomirești. Medici și actori voluntari, alături de preotul paroh Mihai Vânătoru, au invitat copiii din comună la o dezbatere despre sănătate.
Medicii le-au oferit copiilor informații importante, concret explicate, astfel încât să le poată pune în aplicare.
Copiii au aflat de la specialiști că spălatul pe dinți trebuie să respecte anumite reguli, pentru a fi eficient.
Din echipa de voluntari au făcut parte și artiști, care i-au invitat pe copii să cânte și să danseze.
Copii au primit din partea voluntarilor produse de igienă și fructe oferite de un lanț de magazine care a sponsorizat această campanie.


Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017