Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Împreună, pentru sănătatea copiilor
07.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 155

Preoți, medici și actori și-au dat mâna să îi învețe pe copiii din comuna Radomirești cum să aibă grijă de sănătatea lor. Elevii, dar și părinții lor, au fost invitați la o întâlnire interactivă, presărată cu momente distractive, de la care au plecat cu multe informații prețioase. De la spălatul corect pe dinți și până la stabilirea unor relații bune între colegii de clasă.


 „Campania de prevenție și educație pentru sănătate”, desfășurată de voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale, a ajuns și în Olt, la Radomirești. Medici și actori voluntari, alături de preotul paroh Mihai Vânătoru, au invitat copiii din comună la o dezbatere despre sănătate.
Medicii le-au oferit copiilor informații importante, concret explicate, astfel încât să le poată pune în aplicare.
Copiii au aflat de la specialiști că spălatul pe dinți trebuie să respecte anumite reguli, pentru a fi eficient.
Din echipa de voluntari au făcut parte și artiști, care i-au invitat pe copii să cânte și să danseze.
Copii au primit din partea voluntarilor produse de igienă și fructe oferite de un lanț de magazine care a sponsorizat această campanie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018