Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Împreună, pentru sănătatea copiilor
07.11.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 160

Preoți, medici și actori și-au dat mâna să îi învețe pe copiii din comuna Radomirești cum să aibă grijă de sănătatea lor. Elevii, dar și părinții lor, au fost invitați la o întâlnire interactivă, presărată cu momente distractive, de la care au plecat cu multe informații prețioase. De la spălatul corect pe dinți și până la stabilirea unor relații bune între colegii de clasă.


 „Campania de prevenție și educație pentru sănătate”, desfășurată de voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale, a ajuns și în Olt, la Radomirești. Medici și actori voluntari, alături de preotul paroh Mihai Vânătoru, au invitat copiii din comună la o dezbatere despre sănătate.
Medicii le-au oferit copiilor informații importante, concret explicate, astfel încât să le poată pune în aplicare.
Copiii au aflat de la specialiști că spălatul pe dinți trebuie să respecte anumite reguli, pentru a fi eficient.
Din echipa de voluntari au făcut parte și artiști, care i-au invitat pe copii să cânte și să danseze.
Copii au primit din partea voluntarilor produse de igienă și fructe oferite de un lanț de magazine care a sponsorizat această campanie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018