Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai mulți bani pentru ucenicie
11.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 103

Veste bună pentru firmele oltene care încheie contracte de ucenicie cu persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Suma alocată pentru fiecare ucenic angajat a crescut de la 300 la 1.125 lei pe lună, pe toată perioada derulării contractului. În funcție de nivelul de calificare pentru care urmează să se pregătească ucenicul, durata contractului poate să fie între unul și trei ani.


 Ucenicia reprezintă formarea profesională realizată la locul de muncă, în baza unui contract, pentru persoanele cu vârsta de peste 16 ani. Contractul de ucenicie poate fi încheiat pe o perioadă determinată. Angajatorii olteni care încheie astfel de contracte primesc lunar o sumă de bani.  

Durata contractului de ucenicie se stabilește în funcție de nivelul de calificare pentru care urmează să se pregătească ucenicul, fără a putea fi mai mică de 12 luni și mai mare de trei ani. Pentru a încheia astfel de contracte, angajatorii olteni trebuie să se prezinte la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.
În județul Olt, în acest an, nicio firmă nu a încheiat contracte de ucenicie.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE