Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Mai mulți bani pentru ucenicie
12.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 63

Veste bună pentru firmele oltene care încheie contracte de ucenicie cu persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Suma alocată pentru fiecare ucenic angajat a crescut de la 300 la 1.125 lei pe lună, pe toată perioada derulării contractului. În funcție de nivelul de calificare pentru care urmează să se pregătească ucenicul, durata contractului poate să fie între unul și trei ani.


 Ucenicia reprezintă formarea profesională realizată la locul de muncă, în baza unui contract, pentru persoanele cu vârsta de peste 16 ani. Contractul de ucenicie poate fi încheiat pe o perioadă determinată. Angajatorii olteni care încheie astfel de contracte primesc lunar o sumă de bani.  

Durata contractului de ucenicie se stabilește în funcție de nivelul de calificare pentru care urmează să se pregătească ucenicul, fără a putea fi mai mică de 12 luni și mai mare de trei ani. Pentru a încheia astfel de contracte, angajatorii olteni trebuie să se prezinte la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.
În județul Olt, în acest an, nicio firmă nu a încheiat contracte de ucenicie.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018