Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Vânătorii italieni, atrași de ciocârliile din Olt
11.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 448

Fondurile de vânătoare din județul Olt sunt tot mai căutate de străini. Un grup de italieni se află în aceste zile la Slatina, Bălteni, Scornicești și Vișina, la vânătoare de ciocârlii. Tot luna aceasta este sezonul pentru vânat mistreți și căprioare.


 Mgs: A început vânătoarea la ciocârlie, iar printre cei care frecventează fondurile de vânătoare din județ se află și mai mulți străini. Este vorba despre vânători veniți din Italia, care nu se află pentru prima dată în Olt.
Reprezentanții Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv spun că numărul de vânători care vin în Olt a fost constant în ultimii ani, ceea ce reprezintă un lucru bun pentru județul nostru.
Vânătorii pot împușca până la 50 de exemplare pe zi. În prezent, aceștia se află pe Fondul de Vânătoare 12 Bălteni, 13 Slatina, 8 Scornicești și 54 Vișina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018