Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vânătorii italieni, atrași de ciocârliile din Olt
11.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 464

Fondurile de vânătoare din județul Olt sunt tot mai căutate de străini. Un grup de italieni se află în aceste zile la Slatina, Bălteni, Scornicești și Vișina, la vânătoare de ciocârlii. Tot luna aceasta este sezonul pentru vânat mistreți și căprioare.


 Mgs: A început vânătoarea la ciocârlie, iar printre cei care frecventează fondurile de vânătoare din județ se află și mai mulți străini. Este vorba despre vânători veniți din Italia, care nu se află pentru prima dată în Olt.
Reprezentanții Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv spun că numărul de vânători care vin în Olt a fost constant în ultimii ani, ceea ce reprezintă un lucru bun pentru județul nostru.
Vânătorii pot împușca până la 50 de exemplare pe zi. În prezent, aceștia se află pe Fondul de Vânătoare 12 Bălteni, 13 Slatina, 8 Scornicești și 54 Vișina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018