Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vânătorii italieni, atrași de ciocârliile din Olt
11.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 459

Fondurile de vânătoare din județul Olt sunt tot mai căutate de străini. Un grup de italieni se află în aceste zile la Slatina, Bălteni, Scornicești și Vișina, la vânătoare de ciocârlii. Tot luna aceasta este sezonul pentru vânat mistreți și căprioare.


 Mgs: A început vânătoarea la ciocârlie, iar printre cei care frecventează fondurile de vânătoare din județ se află și mai mulți străini. Este vorba despre vânători veniți din Italia, care nu se află pentru prima dată în Olt.
Reprezentanții Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv spun că numărul de vânători care vin în Olt a fost constant în ultimii ani, ceea ce reprezintă un lucru bun pentru județul nostru.
Vânătorii pot împușca până la 50 de exemplare pe zi. În prezent, aceștia se află pe Fondul de Vânătoare 12 Bălteni, 13 Slatina, 8 Scornicești și 54 Vișina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018