Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Vânătorii italieni, atrași de ciocârliile din Olt
11.10.2017
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 438

Fondurile de vânătoare din județul Olt sunt tot mai căutate de străini. Un grup de italieni se află în aceste zile la Slatina, Bălteni, Scornicești și Vișina, la vânătoare de ciocârlii. Tot luna aceasta este sezonul pentru vânat mistreți și căprioare.


 Mgs: A început vânătoarea la ciocârlie, iar printre cei care frecventează fondurile de vânătoare din județ se află și mai mulți străini. Este vorba despre vânători veniți din Italia, care nu se află pentru prima dată în Olt.
Reprezentanții Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv spun că numărul de vânători care vin în Olt a fost constant în ultimii ani, ceea ce reprezintă un lucru bun pentru județul nostru.
Vânătorii pot împușca până la 50 de exemplare pe zi. În prezent, aceștia se află pe Fondul de Vânătoare 12 Bălteni, 13 Slatina, 8 Scornicești și 54 Vișina.

Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017