Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Primii la distracție, de Oktoberfest
09.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 672

A fost un week-end perfect la Slatina, cu muzică de calitate și mâncare bavareză, concursuri cu premii și multă voie bună. Oktoberfest a scos din casă mii de oameni, chiar și sâmbătă, pe ploaie. Fetele s-au întrecut în frumusețe și popularitate, iar băieții la mânuit kendama.


 Prima ediție a Oktoberfest a avut succes la Slatina. Cortul instalat pe esplanadă a fost plin chiar și sâmbătă, când a plouat neîncetat. Slătinenii au intrat să asculte muzică bună, să se bucure de preparatele culinare proaspete și să câștige sutele de premii puse la bătaie de organizatori. Cele mai frumoase și mai populare fete au urcat pe scenă pentru Miss Oktoberfest. Au avut de parcurs două probe ingenioase.
Departajarea concurentelor s-a făcut cu aplauze din partea publicului.
La final, câștigătoarele au mărturisit că s-au distrat pe cinste, cu toate că au avut mari emoții atunci când au urcat pe scenă.
Organizatorii au premiat și cele mai gălăgioase mese de la Oktoberfest.
Aseară, au fost invitați pe scenă băieții puși pe distracție. Cel mai bun la kendama a câștigat titlul „Regele Oktoberfest”.

 

Miss Oktoberfest Slatina distracție

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017