Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primii la distracție, de Oktoberfest
09.10.2017
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 692

A fost un week-end perfect la Slatina, cu muzică de calitate și mâncare bavareză, concursuri cu premii și multă voie bună. Oktoberfest a scos din casă mii de oameni, chiar și sâmbătă, pe ploaie. Fetele s-au întrecut în frumusețe și popularitate, iar băieții la mânuit kendama.


 Prima ediție a Oktoberfest a avut succes la Slatina. Cortul instalat pe esplanadă a fost plin chiar și sâmbătă, când a plouat neîncetat. Slătinenii au intrat să asculte muzică bună, să se bucure de preparatele culinare proaspete și să câștige sutele de premii puse la bătaie de organizatori. Cele mai frumoase și mai populare fete au urcat pe scenă pentru Miss Oktoberfest. Au avut de parcurs două probe ingenioase.
Departajarea concurentelor s-a făcut cu aplauze din partea publicului.
La final, câștigătoarele au mărturisit că s-au distrat pe cinste, cu toate că au avut mari emoții atunci când au urcat pe scenă.
Organizatorii au premiat și cele mai gălăgioase mese de la Oktoberfest.
Aseară, au fost invitați pe scenă băieții puși pe distracție. Cel mai bun la kendama a câștigat titlul „Regele Oktoberfest”.

 

Miss Oktoberfest Slatina distracție
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018