Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Depozitele de deșeuri, monitorizate
06.10.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 91

Depozitele necontrolate de deșeuri din județul Olt se vor afla în atenția autorităților, în perioada următoare. Prefectul județului a avut, astăzi, o întâlnire de lucru cu reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Agenției pentru Protecția Mediului, Gărzii Naționale de Mediu și Primăriei Slatina, în cadrul căreia s-a stabilit să fie luate măsuri clare pentru prevenirea apariției unor situații de urgență generate de incendii la aceste depozite de deșeuri.


Astfel, prefectul a solicitat primăriilor să ia măsuri pentru ca zonele unde există depozite necontrolate de deșeuri să fie supravegheate. De asemenea, se impune notificarea în regim de urgență, a tuturor factorilor implicați în administrarea și gestionarea acestor zone, astfel încât exploatarea lor să se facă în condiții de siguranță și securitate.

 

depozite deseuri gunoaie prefectura
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018