Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Depozitele de deșeuri, monitorizate
06.10.2017
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 83

Depozitele necontrolate de deșeuri din județul Olt se vor afla în atenția autorităților, în perioada următoare. Prefectul județului a avut, astăzi, o întâlnire de lucru cu reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Agenției pentru Protecția Mediului, Gărzii Naționale de Mediu și Primăriei Slatina, în cadrul căreia s-a stabilit să fie luate măsuri clare pentru prevenirea apariției unor situații de urgență generate de incendii la aceste depozite de deșeuri.


Astfel, prefectul a solicitat primăriilor să ia măsuri pentru ca zonele unde există depozite necontrolate de deșeuri să fie supravegheate. De asemenea, se impune notificarea în regim de urgență, a tuturor factorilor implicați în administrarea și gestionarea acestor zone, astfel încât exploatarea lor să se facă în condiții de siguranță și securitate.

 

depozite deseuri gunoaie prefectura
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018