Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ISU Olt, succese și nevoi
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 78

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au prezentat astăzi bilanţul activităţii desfăşurate în anul 2015. Printre invitaţi s-au aflat prefectul judeţului, şefii mai multor instituţii publice din Slatina, dar şi adjunctul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul Eugen Vişan. Salvatorii au fost felicitaţi şi aplaudaţi pentru misiunile îndeplinte cu succes.




Bilanţul activităţilor desfăşurate în 2015 de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt a fost prezentat în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean.

Potrivit raportului de activitate, ISU are asigurate mijloace tehnice în proporţie de 78% din necesar, iar mijloace de transport doar 39% din necesar. La capitolul disfuncţionalităţi şi greutăţi întâmpinate, pompierii au avut unele probleme cu raportarea datelor solicitate de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Alte probleme au mai fost privind: insuficienţa resurselor umane, materiale şi financiare, pentru prevenirea situaţiilor de urgenţă la nivel local. La final, salvatorii au fost felicitaţi pentru rezultatele bune obţinute în anul 2015.

Printre obiectivele şi priorităţile pompierilor pentru anul acesta se află: reducerea numărului de incendii; îmbunătăţirea capacităţii autorităţilor de pregătire, reacţie şi refacere în urma dezastrelor naturale, precum şi creşterea nivelului de pregătire şi educare a populaţiei în domeniul situaţiilor de urgenţă.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE