Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Cupa prieteniei”
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 64

Sute de copii din ţară şi-au dat întâlnire la Slatina pentru a continua o frumoasă  poveste de prietenie. Pentru al XII-lea an concursul intergerional de gimnastică aerobică şi-a deschis porţile pentru toţi împătimiţii acestui sport.




Concursul dedicat gimnaştilor a devenit tradiţie pentru Palatul Copiilor Adrian Băran. An de an, Cupa Prieteniei aduce la Slatina sute de sportivi care doresc să îşi demonstreze talentul în faţa juriului de specialitate. Competiţia se adresează atât preşcolarilor, cât şi liceenilor, şi s-a desfăşurat pe mai multe secţiuni.

Aşa cum era de aşteptat, favoriţii acestei ediţii au fost copiii din Petroşani şi Iaşi, concurenţi care de altfel s-au aflat pe prima treptă a podiumului. Nici Oltul şi Doljul nu s-au lăsat mai prejos şi au reuşit să ţină pasul cu celilaţi contracandidaţi la premiul întâi.

Partenerii acestui concurs au fost Primăria Slatina, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport şi Centrul Cultural Eugen Ionescu, cel care a şi găzduit competiţia.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024