Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliţişti olteni, de serviciu pe litoral
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 66

Vor da amenzi pe litoral, vor desfăşura acţiuni specifice muncii lor şi vor acţiona pentru liniștea și siguranța turiștilor aflaţi la mare. Şase poliţişti din judeţul Olt au fost detaşaţi la Constanţa, pentru lunile iulie şi august, pentru a-şi ajuta colegii în sezonul estival.




În fiecare an, poliţişti din toată ţara sunt detaşaţi pe Litoralul Mării Negre, pentru a-şi desfăşura activitatea alături de colegii lor din Constanţa. Printre aceştia se află şi ofiţeri de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt.

Polițiștii detaşaţi la mare vor acționa suplimentar, faţă de efectivul prezent deja acolo, pentru siguranța turiștilor care aleg să își petreacă vacanța la malul mării. Ei vor desfăşura acţiuni pentru prevenirea și informarea antiinfracțională a cetățenilor cu privire la măsurile de siguranță pe care trebuie să le ia pentru a nu deveni victime ale furturilor din camere de hotel, de pe plajă sau din auto.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024