Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Din Olt, în Anglia, împotriva violenţei
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 74

Reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului Olt au participat, alături de alţi colegi din ţară, la o vizită de lucru transnaţională în Anglia, privind prevenirea şi combaterea violenţei domestice şi a traficului de persoane. România se află pe primul loc la traficul de persoane în Anglia, prin exploatarea prin muncă, iar în cadrul întâlnirii au fost discutate metode pentru rezolvarea acestei fenomen greu de stăpânit.




Vizita în Anglia s-a desfăşurat la sfârşitul lunii aprilie, în cadrul proiectului „Start-o viaţă de calitate în siguranţă”, dezvoltat de Ministerul Muncii, Departamentul de egalitate de şanse.

Luna trecută, în Anglia a fost implementată Legea sclaviei moderne. Este vorba despre persoanele imigrante, exploatate prin muncă. Iar România este pe primul loc la acest capitol, spune directorul DGASPC Olt.

Directorul Protecţiei Copilului Olt mai spune că a fost un schimb de experienţă interesant, din care au avut de învăţat cu toţii. Au fost schimbate metode de lucru, păreri şi idei despre îmbunătăţirea serviciilor privind prevenirea şi combaterea violenţei.

În urma vizitei în Anglia, cei de la Protecţia Copilului vor să împrumute metodele străinilor privind dezvoltarea  unor parteneriate de succes în lupa cu violenţa şi traficul de persoane.

Redactor: Dana Mihăilă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE