Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Orezul şi florile, verificate de Protecţia Consumatorilor
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 66

Comercianţii de orez şi flori din judeţ au fost verificaţi de comisarii de la Protecţia Consumatorilor. Numeroşi operatori economici au fost găsiţi cu probleme, abaterea cea mai frecventă fiind neafişarea preţului în mod vizibil. Controalele continuă şi luna aceasta.




Din cei 137 de comerciaţi  la care au fost efectuate controale luna trecută, la aproape jumătate, mai precis 61, au fost găsite deficienţe. Valoarea amenzilor aplicate de către cei de la Protecţia Consumatorilor se ridică la peste 75.000 lei. Printre cei verificaţi s-au aflat şi 20 de comercianţi de orez. La şase dintre ei au fost descoperite nereguli.

Controale au fost şi la cei care vând flori naturale. S-a constatat că mulţi dintre florari nu afişează preţurile la vedere şi nici codul unic de la Registrul Comerţului.

Protecţia Consumatorilor a fost cu ochii şi pe comercializarea produselor fitosanitare. Din cei 19 operatori controlaţi, la 13 au fost găsite deficienţe. Valoarea amenzilor aplicate în acest domeniu se ridică la 13.000 de lei.

Redactor: Dana Mihăilă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024