Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Case ameninţate de alunecări de teren
20.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 65

Două familii au fost la un pas să îşi vadă casele distruse după ce, în imediata apropiere a acestora, s-au produs alunecări de teren. Cele două gospodării, una din comuna Cârlogani şi cealaltă din Slatina, se află sub supravegherea reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi cei ai administraţiilor locale.




Primul incident s-a produs la Cârlogani, acolo unde o familie a fost nevoită să îşi părăsescă locuinţa pentru o zi, după ce alunecarea de teren le-a pus în primejdie gospodăria.

Se pare că alunecarea de teren s-a produs din cauza cantităţii foarte mari de apă din sol.

Până la efectuarea unui studiu al solului, reprezentanţii Agenţiei de Îmbunătăţiri Funciare au găsit o soluţie salvatoare.

Al doilea incident s-a produs în Slatina, pe strada Malul Livezii, acolo unde pământul a luat-o la vale, existând riscul să se surpe peste o casă.

Şi reprezentanţii companiei de distribuţie a energiei sunt în alertă, având în vedere că în imediata apropiere a alunecărilor de tern din Cârlogani se află un stâlp de curent, care poate afecta alimentarea cu energie a întregii comunităţi.

Redactor: Iulia Nedeloiu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE